نمایش منوی کناری

مطرح کردن سوال پزشکی

توسط وب سایت پزشکی و سلامت بیوطب ۱۵/اردیبهشت/۱۳۹۳

61
استفاده از ژل مو و ریزش مو
مهم

سلام خسته نباشید
پسری هستم 17 ساله به مدت یک سالی میشه که از زل موی سر my استفاده میکنم و مقدار مصرفم هم زیاد است دوستانم میگویند موهایم دچار ریزش شده.موهای من جوری است که با شانه حالت نمیگیرد و برای زیبایی مجبور به استفاده از ژل هستم.
طرز استفاده ام طوری است که یک بار استفاده میکنم و تا سه الی چهار روز روی موهایم باقی میماند و آن را نمیشورم.
سوال اصلی من این است که اگر از ژل استفاده بکنم باید چیکار کنم که ریزش مو نگیرم؟شما ژل و یا چیزی بهتری میشناسید که معرفی کنید تا باعث ریزش مو نشود.؟؟یا کار دیگری انجام دهم؟یا حالت دهنده طبیعی برای موها وجود دارد.
با تشکر از شما.ممنون
منتظر پاسختان هستم
مشاهده پاسخ دکتر
62
سندرم روده تحریک پذیر
مهم

سلام.خسته نباشید.من دانشجوی پزشکی هستم.نزدیک به سه سال هست که درد بالای ناف دارم.مکان این درد جابه جا نمیشود و هیچ ارتباطی با دفع مدفوع ندارد.طی اندوسکوپی و کولونوسکوپی یافته توجیه کننده ای گزارش نشد.سونوگرافی و سی تی اسکن هم نرمال گزارش شده.سابقه ی ابتلا به هلیکوباکتر دارم که درمان و ریشه کن شده.با تست تنفس اوره چک شده.آیا با توجه به مکان ثابت درد و بدون ارتباط با غذا خوردن و همچنین ارتباط نداشتن با دفع میتوان تشخیص IBSرو پذیرفت؟ مشاهده پاسخ دکتر
63
احتمال بارداری،قاعدگی نامنظم
مهم

سلام.وقتتون بخیر.من با نامزدم نزدیکی با کاندوم داشتیم ک چک کردم کاندوم سالم بود.به موقع پریود شدم ولی سه روز کامل خونریزی داشتم.روز چهارم از صبح تا ظهر پریودم قطع شد.بعد از ظهر کمی خونریزی داشتم.روز پنجم و ششم هم لکه بینی داشتم.از روز دوم پریودم سر گیجه و سردرد دارم حدود ده روزی میشه.بعضی وقتها هم حالت تهوع.میخواستم بپرسم احتمالش هست ک من باردار باشم چون نمیتونم ازمایش بدم.ممنونم مشاهده پاسخ دکتر
64
تشخیص رابطه جنسی با شخص دیگر
مهم

با سلام من میخواستم بدونم اگر شخصی متاهل باشد وهمزمان با شخص دیگری رابطه سکس داشته باشد و وبعدش هم با شوهرش پزشک قانونی میتونه تشخیص بده که به غیر از شوهرش باکس دیگه رابطه سکس از جلو داشته یا نه لطفا جوابم را بدهید مشاهده پاسخ دکتر
65
آسیب پرده بکارت در اثر خودارضایی
مهم

سلام خسته نباشید . من 19 ساله هستم خودارضایی داشتم ولی نه به شدت نمیدونم به پرده بکارتم اسیب رسیده یا نه.متایفانه امکان اینکه به پزشک مراحعه کنم رو ندارم حالا خودم میتونم متوجه بشم که پاره شده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا ضروری ممنون میشم جواب بدید مشاهده پاسخ دکتر
66
فیبروآدنوم سینه
مهم

با عرض سلام.بنده دختری مجرد و 24 ساله هستم که چند وقت پیش احساس سنگینی و پری
در سینه ی سمت راستم پیش آمد که با درد همراه بود.به پزشک متخصص زنان
مراجعه کردم بعد از معاینه و سونوگرافی،تشخیص فیبروم در سینه راست
بود.دو توده ی جامد یکی به ابعاد33 در19 میلی متر در ساعت 2 و دیگری با
همان مشخصات اما به ابعاد 13 در 8 میلی متر در ساعت 10 تشخیص داده شد.پوست و بافت زیر جلدی و گره
های لنفاوی زیر بغل هم معاینه شد.مشکلی نبود.برای آرامش دردم دکتر 30 تا کپسول
ویتامین ای 200تجویز کردند برای یک ماه.بعد از آن جواب را به دکتر متخصص جراح هم
نشان دادم.گفتند سه راه داری که خودت انتخاب کنی!!!!:
1-کاری به کار توده نداشته باشی و همینطور بگذرانی.
2-با سوزن داخلش کلا تخیله بشه.
3-اساسا جراحی بشه و کل توده برداشته بشه.
حال من چکار باید بکنم؟؟؟؟؟خیلی نگرانم.لطفا پاسخ دقیقی مرحمت بفرمایید.
یا علی
مشاهده پاسخ دکتر
67
درد بیضه ، سرطان بیضه
مهم

با سلام.
اقای دکتر من الان حدود دوساله بالای بیضه راستم یه توده متحرک نرم هست که این توده بعضی وقتها هست بعضی وقتها نیست گاهی بزرگه گاهی کوچیکه.درد هم داره.سه بارسونوگرافی کردم گفت هیچی نیست.اما جدیدا درد داره پای راستم و همچنیت پایین وپشت بیضم درد میکنه درد میکنه.ایا خطرناکه؟!قبلا که به متخصص رفتم فقط قرص سبکس برام تحویز کرد.
مشاهده پاسخ دکتر
68
تنگ کردن مجرای مقعد و واژن
مهم

با سلام و خسته نباشید
پسری هستم 25 ساله که حدود 5 سال است متوجه شده ام که به جنس موافق هم تمایل دارم و مدت یک سال است با یک نفر رابطه جنسی دارم در طول این مدت آرامش خاصی دارم در ضمن من با دوست دخترم هم رابطه دارم در حال حاضر مشکلی اصلی من این است که ارتباط از مقعد باعث گشادی مقعد من شده است و این منو نگران کرده است آیا راهی برای تنگ کردن آن در آیتده وجود دارد یا خیر؟
مشاهده پاسخ دکتر
69
انتقال بیماری های مقاربتی
مهم

سلام خسته نباشید من دیروز با یک خانومی که هیچ شناختی ازش نداشتم سکس کردم . موقع سکس کاندومم پاره شد و منم بدونه کاندوم ادامه دادم.میخوام بدونم ایا احتمال انتقال چقدر می باشد؟ چه راهی برای پیشگیری توصیه میکنید. امکانش هست که انتقال پیدا نکنه؟؟ ممنون میشم کامل راهنماییم کنید مشاهده پاسخ دکتر
70
درد بیضه
مهم

سلام من 18سالمه دو سال پیش بیضه هام درد داشت رفتم دکتر وبا دارو هایی که تجویز کرد بهتر شدم اما همرا درد بیضه هام حرکت میکردن که این مورد خوب نشد(البته شنیدم باید بیضه ها تحرک داشته باشن ولی مال من شدید و قابل رویته) دردم نداره داشته باشه هم خیلی خفیفه علت چیه و همینطور راه درمان؟ممنون مشاهده پاسخ دکتر


وب سایت بیوطب اولین وب سایت پزشکی و سلامت فارسی می باشد

که دارای قابلیت هوشمند پاسخگویی به سوالات پزشکی می باشد


مطرح کردن سوال پزشکی


شما از طریق سیستم هوشمند پرسش و پاسخ در این صفحه می توانید:

سوالات خویش را دقیق ، صریح و با ذکر تمامی جزئیات مورد نیاز مطرح نموده و کد رهگیری دریافت نمایید.

پاسخگویی به سوالات شما بر اساس نوبت بندی ارسال سوالات و در بازه زمانی مشخصی صورت می پذیرد.

 با رجوع به صفحه مطرح کردن سوال پزشکی در قسمت پیگیری سوالات ، کد رهگیری را به صورت کامل و صحیح با فرمت ارسالی وارد نموده و تامل نمایید تا پرسش شما در سیستم جستجو شده و پاسخ را دریافت نمایید.


توجه نمایید:

در جهت رعایت اصل امانت و به منظور حفظ حریم شخصی و مشخصات شما بیماران گرامی:

کلیه پاسخ ها با نام وب سایت جامع پزشکی و سلامت بیوطب قرار داده می شود

پاسخ سوالات توسط پزشکان بیوطب داده شده و توسط سیستم هوشمند سایت قرار داده می شود


نکات قابل توجه در رابطه با رسالت پاسخگویی به سوالات پزشکی در سایت پزشکی و سلامت بیوطب:

با توجه به حجم بالای سوالات و محدودیت بیوطب در بکار گیری پزشکان با سطح علمی فوق تخصص برای پاسخگویی به سوالات در هر یک از بخش های تخصصی ، بدیهی است پزشکان زمان پاسخگویی دقیق و جزئی به سوالات شما بیماران گرامی را ندارند لذا برترین مقالات عمومی در رابطه با بیماری شما عزیزان را از جهت راهنمایی مراحل کامل درمان و تشخیص از بانک مقالات بیوطب قرار می دهند.

پاسخ های ارائه شده هیچگاه جایگزین تشخیص و تجویز پزشک نمیگردد ، بنابر این اصل و با توجه به تصویب کادر مدیریتی بیوطب ، از تجویز دارو و ارائه جزئیات در تشخیص بیماری معذوریم.

با توجه به نیاز به ارائه توضیح دقیق در پاسخ به سوالات از ارائه پاسخ به سوالات در قسمت دیدگاه معذوریم.

با توجه به تعداد بالای سوالات در دریافت پاسخ سوال خود صبور باشید.

در صورت پاسخگویی به سوال از طریق پیامک رایگان به تلفن همراه شما اطلاع داده خواهد شد.

مهمترین سوالات مطرح شده با بیشترین تعداد پرسش در  هر یک از دسته ها برای عموم در بخش مشاوره پزشکی قرار داده شده است ؛ لذا از کلیه شما عزیزان خواهشمندیم قبل از مطرح کردن سوال خویش در سیستم پرسش و پاسخ ، بخش مشاوره پزشکی و مقالات پرسش و پاسخ را بازدید و در صورت اطمینان از عدم مطرح شدن سوال، پرسش خویش را با ذکر جزئیات کامل مطرح نموده و کد رهگیری پرسش را دریافت نمایید.

 شما کاربران گرامی می توانید در جهت پیگیری مراحل پاسخگویی به سوالات خویش یا ارتباط با بیوطب از طریق کانال تلگرامی بیوطب با ما در ارتباط باشید.


ما در مجموعه پزشکی و سلامت بیوطب جهت رفاه حال شما کاربران گرامی دست به اقدامی بی نظیر زده ایم :

در صورت پرسش سوال ، کد رهگیری به صورت مجزا و رایگان به تلفن همراه شما ارسال خواهد شد 

و زمانی که پاسخ سوالتان داده شود، از طریق ارسال پیامک رایگان به تلفن همراهتان اطلاع داده خواهـد شد


سلامت و تندرست باشید

مدیریت بیوطب     

وب سایت پزشکی و سلامت بیوطب

به جـامـع تـریـن وب سـایــت پـزشـکــی و سـلامـت بــه زبان فـارسـی خــوش آمـدیـد مقـالات تخصـصی و عـمـومـی پزشــکــی و سـلامـت مـوجــود در وب سـایت بیـوطـب و هـمـچـنـیـن پاسـخ هـای ارائــه شـده به ســوالات پزشکـی توســط متـخـصـصـیـن علم پزشکـی و سلامت صـورت می پذیـرد. همـراه با بیـوطب سـلـامـت و تندرسـت باشیـد
مشاهده مقالات
برچسب ها :

۱,۱۸۱ دیدگاه

  1. M.Reza.K گفت:

    سلام و عرض ادب
    من ۳۸ سالمه بدلیل داشتن سنگ در حالب چپ به قطر ۷ میلیمتر عمل جراحی از طریق مجاری ادار انجام دادم و دبل جی برام کار گذاشتن
    ولی هنگام ادرار کردن احساس میکنم ادرارم بر میگرده تو کلیه چون درد فوق العاده شدیدی میگیره و درست هم تخلیه نمیشه معمولا قطره قطره میاد بعد بلافاصله دوباره احساس میکنم که باید برم دستشویی و باز هم درد شدید و قطره قطره میدونم خون و درد عادیه ولی اینکه نمیتونم درست تخلیه کنم ادرارو چطور ضمنا کلیه چپم هم قدری متورم شده
    آیا استفاده از آمپول فروزماید خوبه یا نه.
    ممنون

    • ————
      با سلام
      ————
      فوروزماید در درمان خیز ( همراه با نارسایی احتقانی قلب ، سیروز کبدی و بیماری کلیوی ) و کم ادراری ناشی از نارسایی کلیوی و زیادی خفیف تا متوسط فشارخون و به عنوان داروی کمکی در درمان بحران زیادی فشارخون مصرف می شود .
      این دارو در موارد بی ادراری و عیب کار کلیه باید با احتیاط فراوان مصرف شود .
      ———————————–
      سلامت و تندرست باشید
      ———————————–

  2. يك شهروند گفت:

    سلام…من به توصیه پزشک متخصصم محلول ابروی لامینین گرفتم و چند روزه میزنم..فقط مترسم به دلیل موادد شیمیاییش برای ابرو ضرر داشته بالشه بجای رشدش باعث ریزش ابروم بشه….لطفا بمن جواب بدین……منتظرم

  3. منصور گفت:

    سلام من ۲۱سالمه خود کحدود۵سالارضاوحالا تقریبا ۴ماهه ترک کردم ولی بیضه سمت چپم باد داره باید چیکار کنم

  4. رهام گفت:

    باسلام
    آیا ممکن هست کرمی زنده از طریق ادرار دفع شود؟؟؟؟؟

  5. نوشين گفت:

    سلام…من سوال مهمی دارم اینکه موقع خواب و ورزش شنا آیا لازمه سوتین به تن داشته باشیم یا نه….جهت پیشگیری از افتادگی و شل شدن سینه ها میپرسم..مخصوصا واسه سینه های شل و تا حدی افتاده…لطفا بمن پاسخ بدین..ممنون میشم…

    • ————
      با سلام
      ————
      بستن سوتین برای مدت طولانی در تحقیقات نشان از ایجاد سرطان داشته است.
      لکن عدم استقاده در حین ورزش سنگین نیز می تواند سبب از بین رفتن فرم و بد شکلی سینه گردد.
      ———————————–
      سلامت و تندرست باشید
      ———————————–

  6. abas گفت:

    سلام,ببخشید من پسرم ۲۴ سالمه یه بیماری پوستی دارم ک از ۹سالگی بهش دچار شدم.دکترا کلمه خاصی نگفتن تا حالا چندیدن بار به پزشک مراجعه کردم فقط میگفتن یه جور قارچه و با پماد و درمان موضعی میگفتن قابل درمانه.الان چندین نقطه بدنم التهاب و خارش و پوست پوست شدن و زخم شدن رو دارم.قطره کلوتریمازول و پماد کلوتریمازول و پماد بتامتازون واقعا کارآمد هستش ولی کاملا از بدنم خارج نمیشه و همیشه یه جای دیگه اینجوری میشه.میخواستم بدونم درمان غیر موضعی هم براش هس؟توروخدا کمکم کنین دیگه خسته شدم از این خارش ها

  7. ف گفت:

    سلام میشه برای زن هنگام رابطه جنسی از بیهوشی استفاده نمود

  8. بی صدا گفت:

    با سلام و خسته نباشید. می خواستم بدانم طریقه تشخیص خانگی توده ها و غدد سرطانی سینه به چه صورت است و علایم اولیه آن چیست؟ من مدتی است در سینه چپ خود احساس درد می کنم و موقع لمس آن جسمی سفت به اندازه یک فندق در قسمت پایینی آن احساس می کنم. آیا ممکن است یک توده سرطانی باشد یا طبیعی است. در ضمن ترشحات و تغییر فرم هم ندارد.
    با تشکر

  9. امین گفت:

    سلام من دوماه ریه ام عفونت ریه داشته ام
    انتی بیوتیک برا مصرف من چیه وخلط قهوای
    روشن از گلوم میاد خس خس دارم با تشکر

  10. mahdiiiiiii گفت:

    سلام خسته نباشید ، بنده یبوست مزمن دارم و هرکاری میکنم دیگه فایده ای نداره، میخواستم بدونم غیر از جراحی راه دیگه ای نیست ؟ تنها چیزی که امتحان نکردم برگ سنا هست اما میترسم روده ام تنبل تر از گذشته بشه ، ممنون میشم جواب بدید با تشکر از سایت خیلی خوبتون

  11. pari گفت:

    با سلام و خسته نباشید .
    ۱۶ سال دارم . به طور مداوم دوچرخه سواری میکنم . یک بار اتفاقی شدی بسیار باریک وارد واژنم شد . بدون خونریزی . آیا احتمال پارکی پرده بکارت در من وجود دارد؟

  12. ساحل گفت:

    سلام
    من از بدو تولد مشکل قلبی داشتم،تنگی دریچه میترال و مواردی که بخاطر ندارم
    هر ۴ سال یکبار معاینه میشدم،اکو و نوار قلب و …
    ۱۸ سال دارم،رشد نداشتم،ضعیف و جسه کوچکی دارم،کار های سنگین،دویدن،پله برام دشواره،،البته آسم هم دارم.
    پزشک دلیل اینکه رشد نکردم و قلبم میدونه.
    ۸ ماه پیش برای معاینه رفتم و پزشک گفت رگ آئورت تنگ هست و باید عمل کنم(بالن و یک اصطلاح که بخاطر ندارم)
    اما عمل نکردم،،چرا که با یک پزشک دیگه صحبت کردم گفتن نیازی نیست
    لطفا راهنمایی کنید 🙁
    با تشکر

  13. محمد گفت:

    باسلام و خسته نباشید
    دکتر میخاستم بپرسم هنگام انزال اگر بین مقعد و بیضه را نگه داریم به طوری که منی خارج نشود برای بدن ضررهایی دارد؟یا اینکه منی در اخر ادرار خارج میشود یا بازمیگردد؟
    با تشکر

  14. رزا گفت:

    سلام،توی ازمایش هپاتیت که من دادم hbsمن ۲/۱بود
    علت پایین بودن اچ بی اس چه عواملی میتونه باشه؟
    ایا نیاز هست پیگیری کنم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

    • ————
      با سلام
      ————
      HBsAg گلیکوپروتئین سطح ویروس هپاتیت B می باشد.

      • HBs Ag: بین ۴ الی ۱۲ هفته بعد از ورود ویروس HBV به بدن مثبت شده و ۱۸ الی ۲۰ هفته مثبت باقی می ماند و سپس منفی می شود مگر اینکه فرد ناقل مزمن شود (تقریبأ در ۱۵ درصد موارد). دو هفته بعد از منفی شدن این تست HBs Ab مثبت می شود (فاصله بین این دو رویداد را فاز window می گویند).

      • HBs Ab: بین ۶الی ۹ ماه بعد از ورود ویروس HBV به بدن مثبت شده و ۶الی ۱۰سال مثبت باقی می ماند و سپس منفی می شود.

      • HBc Ab (Ig M): اولین تست مثبت بعد از ورود ویروس به بدن می باشد. بدلیل پوشیده شدن HBc Ag با آنتی ژنهای سطحی ، این آنتی ژن به صورت روتین در سرم بیمار قابل بررسی و تشخیص نیست.
      ———————————–
      سلامت و تندرست باشید
      ———————————–

  15. امین گفت:

    با سلام.
    آیا با دست زدن به واژن زن و دست زدن به آلت مردتنه بعد از چند دقیقه باعث انتقال ایدز میشودت میشو؟

  16. مهسا گفت:

    سلام.ببخشید دختری هستم ۱۹ساله.پریودی نا منظمی دارم .کم کاری تخمدان دارم.سنوگرافیم انجام دادم ولی کیست نبوده.الان حدود دو ماهه پریود نشدم.چند وقت پیش به هم خوابی با نامزدم داشتم ولی هیچ نزدیکی جدی ندتشتیم ولی چون خیلی نگران بودم هم قرص الدی خوردم بعدش و هم سه بار بیبی چک انجام دادم و منفی بوده.چند رور پیش رفتم دکتر و سه تا امپول پروژسترون داد و در مدت سه روز زدم آمپول هارو الان حدود سه روز از آخرین آمپول گذشته ولی هنوز پریود نشدم.لطفا راهنمایی کنید

  17. Navid گفت:

    سلام
    من۹۵/۶/۲۰عمل جراحی کلستاتوم کردم تا ۳روز بعد از عمل به خوبی گوشم میشنوید اما بعد به کلی هیچ صدایی را نمیشنوه میخواستم بدونم این عادی هست؟شنوائی من برمیگرده؟

    • ————
      با سلام
      ————
      بهترین درمان، برداشتن کلستاتوم گوش از طریق جراحی و انجام ماستوئیدکتومی در تمامی موارد، می باشد. عمل برداشتن شاید نیاز به تخریب یک یا چند استخوانچه داشته باشد که این کار بدلیل عوارض حیاتی ضروری می باشد. معمولاً ۶ ماه پس از جراحی اولیه باید فضای گوش میانی از نظر وجود باقی مانده های کلستاتوم گوش بررسی گردد. در صورتی که این فضا کاملاً از وجود کلستاتوم گوش عاری بود، در این مرحله بازسازی زنجیره استخوانچه ای نیز انجام می گردد.

      در رابطه با بروز عوارض با پزشک معالج مشورت نمایید.
      ———————————–
      سلامت و تندرست باشید
      ———————————–

  18. sara گفت:

    سلام من ۱۹سالمه و زمانی که میخندم کنترل خودمو از دست میدمو ادرار میکنم. ..من این مشکل رو از بچگی داشتم و الان که بزرگ شدم نمیتونم این موضوع رو به دکتر بگم. ..اگه میشه لطفا راهنماییم کنید. .ممنون

  19. مهلا گفت:

    با سلام و عرض خسته نباشید
    می خواستم بدونم امواج و نور وسایل الکترونیکی هر کدام چه تاثیری بر چشم و بر کجای چشم و چگونه بر چشم اثر می گذارند و چه تغییری در چشم ایجاد میشود و چگونه باعث اختلال در خواب ویا امثال این اتفاق ها میشود؟
    با تشکر

    • ————
      با سلام
      ————
      قسمت حساس چشم بشر از سلول های مخروطی شکل ساخته شده است.این سلول های مخروطی شکل دارای دو نوع کلی هستند،سلول های حساس به شدت نور ، که شدت نور را به صورت سیاه و سفید اندازه گیری می کنند ، و سلول های حساس به رنگ.
      سنسورهای سیاه و سفید چشم در نور کم حساس تر از سنسورهای رنگی هستند ، اما با افزایش شدت نور ، رفته رفته جزئیات رنگی محیط اطراف نیز نمایان می شوند.
      سنسورهای چشم نیز مانند سنسورهای دیگر مادی ، مقدار حداکثری برای حساسیت خود دارند ، به این ترتیب که چنانچه شدت نور بیشتر از این حد شود،چشم دیگر قادر به تشخیص مقدار نور نخواهد بود.
      ———————————–
      سلامت و تندرست باشید
      ———————————–

      • مهلا گفت:

        ممنونم
        اما این فقط درباره ی نورشون بود درباره ی ضرر امواجشون هم این رو میدونم که این امواج باعث تحریک بیخودی سلول های استوانه ای و مخروطی میشن و باعث میشن این گیرنده ها پیام اضافی به مغز بفرستن و همین به مرور باعث ضعیفی دید میشه و این که ماندگاری این امواج حدود نیم ساعته ولی می خوام بیشتر بدونم و لطفا آسیبی که نور غیر طبیعی به چشم میرسونه رو توضیح بدبن

        • ما نسبت به بعضی انرژی ها، گیرنده های حساسی در بدن داریم. مثلا در خصوص نور مرئی، به محض این که نور در چشم ما می زند، مردمک چشم بسته می شود و از چشم محافظت می کند در واقع گیرنده های بدن می فهمند که این انرژی به ما تابیده است.
          تشعشعات سطح بالا به مدت حداقل یک ساعت باعث تشکیل آب مروارید می شود. فرکانس مربوط به این تشعشعات بین۱ تا ۱۰ گیگاهرتز است. در این محدوده انرژی بالایی به میزان ۱۰۰ SARتوسط بدن انسان جذب می شود که در این وضعیت درجه حـرارت داخـل چشـم بسیـار بالا و در حدود ۴۳ درجه سانتیگراد است. البته شدت فرکانس رادیویی مورد استفاده در این تحقیق بالاتر از محدوده فرکانس مورد استفاده در تلفن همراه است و به همین ترتیب تاثیر تخریبی گوشی موبایل بر سلامتی چشم انسان منتفی است.

          اثرات گرمایی ناشی از جذب انرژی امواج MWو رادیویی در بدن عبارتند از :
          • اثرات بر چشم و آسیب قرینه
          قرنیه عضوی است که رگ های خونرسان در آن وجود ندارند . بنابراین از دست دادن گرما از آن به سختی صورت می گیرد و به همین جهت به گرما حساس است ، امواج رادیویی به خصوص امواج MWمی توانند جذب قرنیه شده و آن را آسیب زده و حتی تا حد کدورت قرنیه پیش روند .
          • اثرات بر ملتحمه چشم
          ‌آسیب زدن به غدد مترشحه ملتحمه چشم می تواند باعث خشکی چشم و احساس وجود جسم خارجی در چشم شود. اگر آسیب به ملتحمه آنقدر باشد که آسیب دائمی به غدد مرطوب کننده چشم واقع در ملتحمه بزند ، می تواند باعث کوری در اثر خشکی بیش از حد چشم شود .
          • آب مروارید
          آب مـروارید یا کاتاراکت از دیگر آسیب های چشمی ناشی ا ز امواج رادیویی و میکروویو است . حرارت ناشی از جذب آن ها در عدسی چشم می تواند باعث کدورت عدسی و ایجاد آب مروارید شود .

  20. navide گفت:

    Navide Mortazi:
    سلام پدری ۶۶ ساله دارم که ۳۰سال پیش درسانحه هوایی درحین خدمت یک دست ازکتف قطع شده ویک پا ودست دیگر هم ازکارافتاده وجانبازهستن،الان مشکل التهاب کیسه صفرا دارند وسنگ ۱۸میلی.. متاسفانه بعلت اینکه احتمال خطر بیهوشی داشتن بعلت وجودیک پلاک درناحیه گردن عمل نشد.. بنظر شما راه جراحی غیر ازبیهوشی یادرمان دارو وجوددارد؟ لطفا راهنمایی کنید… ممنون

دیدگاه خود را بیان کنید


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.