فواید تغذیه ای طالبی
طالبی یکی از بهترین منابع ویتامینA است و مملو از بتا کاروتن است که در بدن تبدیل به ویتامینA می شود. در یک فنجان آب طالبی فقط ۵۶ کالری انرژی وجود دارد ولی ۱۲۹% نیاز روزانه ما به ویتامینA را تامین می کند که تاثیر آن در بهبود بینایی و پوست بدن بر همه واضح است.
خواص درمانی گرمک و طالبی
• طالبی میوه ای اشتها آور است.
• طالبی، ادرارآور، نرم کننده (ملیّن) و موجب طراوت و شادابی پوست بدن است.
• خوردن طالبی، بعد از غذا برای درمان کم خونی مفید است.
• مصرف طالبی برای کسانی که سل ریوی دارند و یا مبتلا به یبوست و بواسیر هستند، مفید است.
• گرمک سرشار از ویتامین هایa و c و سلولز است.
• گرمک ملّین است؛ مخصوصاً برای کسانی که از یبوست می نالند مفید است.
• گرمک و طالبی، تشنگی را در تابستان تسکین می دهد.
• گوشت طالبی برای تسکین سوختگی های سطحی و یا درمان ورم پوست موثر است.
• آب طالبی برای نرم نمودن پوست مفید است.
تندرست باشید