نمایش منوی کناری

توصیه هایی در ارتباط تغذیه در ماه رمضان

03/جولای/2014 3,673 بازدید
توصیه هایی در ارتباط تغذیه در ماه رمضان

در گفتگو با متخصص تغذیه بیوطب بخوانید :

مصرف نان سبوس دار و حبوبات در وعده سحری تا حد زیادی گرسنگی افراد در طول مدت روزه‌ داری را کاهش می‌دهد.

در ماه رمضان با توجه به اینکه فرد به مدت ۱۷ تا ۱۸ ساعت مجاز به استفاده از مواد غذایی نیست، برنامه غذایی اش باید طوری طراحی شود که بدن دچار آسیب تغذیه ای و یا کمبود مواد غذایی نشود.

در همین راستا توصیه می شود از مواد غذایی مانند نان سبوس دار، میوه، سبزی، سالاد و حبوبات در وعده سحر استفاده شود.

این مواد به آرامی قند خود را آزاد کرده که این امر موجب می شود فرد در طول مدت روزه داری کمتر احساس گرسنگی کند.

همچنین مصرف سبزیجات و میوه تا حد زیادی می تواند مانع احساس تشنگی در فرد شده و آب بدن او را به میزان کافی تامین کند.

از آنجا که روزه داری در فصل گرما انجام می شود باید نوشیدن روزانه ۸ تا ۱۰ لیوان آب در زمان افطار تا سحر جدی گرفته شود.

به هنگام افطار بهتر است از غذاها و مواد شیرین طبیعی مانند خرما و شیر استفاده شده و پس از گذشت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت از افطار وعده شام صرف شود.

با توجه به اینکه دستگاه گوارش به مدت طولانی در طول روز در حال استراحت بوده، یکباره مصرف حجم زیادی از مواد غذایی موجب افزایش فشار بر دستگاه گوارش و در نتیجه ایجاد ناراحتی های گوارشی خواهد شد.

همچنین خوردن سحری علاوه بر خنثی کردن اسید معده که به دنبال صرف شام زیاد شده، موجب می شود تا طول مدت زیاد روزه داری آسیبی به دستگاه گوارش نرسد.

تندرست باشید

کادر پزشکی بیوطب

مشاهده مقالات


ارسال پرسش در این باره

پرسش و پاسخ های کاربران

دیدگاه خود را بیان کنید


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

ثبت دامنه
هاست ارزان
طراحی سایت پزشکان